Насловна

  • Поштовани,

    Желимо да Вас обавестимо да ћемо одлуку о одржавању овогодишњег кампа донети у складу са препорукама надлежних органа и Светске здравствене организације у најкраћем могућем року.

    Хвала Вам на разумевању.

УПОЗНАЈТЕ СРБИЈУ

Упознајте језик, историју, традицију и културу Србије.

Xотелски смештај

Окружен природом и спортским теренима.

Безбедност и медицинска нега

Безбедност ваше деце нам је на првом месту! Наш тим обезбеђује 24-часовну бригу и проводи време у истим просторијама као и наши ученици током трајања кампа.

Добродошли у Mia Patria!

Летњи камп Миа Патриа формиран је са идејом да окупи децу из читавог света и пружи им јединствено искуство упознавања са језиком, културом и историјом Србије.У екслузивном програму ваше дете ће имати прилику да учествује у активностима едукативног и забавног садржаја.Стећи ће нова знања из области српског језика и књижевности,историје и уметности  и упознати традицију Срба. Само у нашем кампу деца имају прилику да пробуде своје таленте и открију своје могућности уз пажљиво одабрани тим.Кроз дружење са својим вршњацима из целог света деца ће осетиити дух земље и понети најлепше успомене.

Пријава за камп

Оснивач и директор кампа

Маја Бјелогрлић

"Децо, добродошли у земљу ваших бака и дека. Уверите се у лепоте своје домовине и пуним плућима удахните нашу Србију где вас чекамо пуног срца и раширених руку."

Kreativne aktivnosti

КРЕАТИВНЕ АКТИВНОСТИ

Након успешно завршених предавања, деца ће наставити свој дан учествујући у разноврсним активностима које ће водити наше особље. Дневни и вечерњи програми подразумевају многобројне спортске активности, радионице, игре, излете, обиласке као и слободно време за дружење и одмор.

ПРОЧИТАЈ ВИШЕ

ЛОКАЦИЈА

Камп Mia Patria смештен је у Хотелу "Стари Банат" у Опову, 30 км удаљеном од Београда, окружен је природом, обухвата спортске терене и пројекциону салу.

ПРОЧИТАЈ ВИШЕ

ЕДУКАЦИЈA

Предавања која ће се одржавати у преподневним терминима обухватаће часове српског језика и књижевности, као и српске историје, културе и уметности.

ПРОЧИТАЈ ВИШЕ

Поставите питање

Локација

Хотел ,,Стари Банат”

Рибарска 2, Опово

Тел: +381 63 743 78-14

Пронађите нас на: